Scrisoarea

Scrisoarea de la Mos Craciun este o dovada clara a existentei Mosului Magic.

Avand ca suport motive de Craciun, trimisa direct de la Polul Nord ( vezi stampila) si personalizata cu datele fiecarui copil, aceasta scrisoare va garanteaza ca micutul Dvs. va crede inca un an in MOS CRACIUN.

CADOUL este de preferat sa fie trimis inaintea Craciunului (chiar oricand in timpul anului) pentru a-l motiva pe copil (sa fie ascultator, sa invete, sa fie cuminte etc) sa se pregateasca pentru venirea lui Mos Craciun.

Toate tipurile de scrisori – vor fi livrate si transportate intr-o cutie de carton care sa nu lase de inteles asupra continutului pachetului.

Din cauza faptului ca plata se va face ramburs, iar Dvs. veti putea desface pachetul doar dupa ce achitati coletul, in cazul in care pachetul nu contine exact ceea ce ati comandat, in termen de 3 zile ne puteti anunta si trimite inapoi coletul. Noi va vom retrimite comanda, fara a perecepe niciun cost.


Plata

PLATA SE VA FACE LA INMANAREA COLETULUI DE CATRE CURIER.Taxa de transport este de 22,6 RON / comanda. Daca o comanda contine 1-4 pachete cu livrare la aceeasi adresa se va plati o singura taxa de 22,6 RON.Acest pret se va adauga pachetului comandat de Dvs.

Pentru orice alta informatie sau nelamurire puteti sa ne contactati la email: comanda@vinemosul.ro / mobil: 0733948994


Livrarea

Scrisorile si pachetele vor fi livrate folosind serviciile de curierat.

Pentru ca pachetele sa ajunga la Dvs. trebuie sa-l ajutati pe Mosul completand corect:

– adresa de livrare completa (ex: strada, nr, bloc, apartament unde este cazul – localitate, judet )

– codul postal aferent pe care puteti sa il aflati aici http://www.coduripostale.com/

– timpul mediu de livrare a coletului este intre 1-3 zile lucratoare.