Modelul 2

Draga “Nume”,

Mi-am verificat listele si i-am pus pe spiridusi sa le verifice inca o data si am vazut ca ai fost un “baiat/fetita” foarte cuminte anul acesta. Stiu ca ai “varsta” ani si ca te faci din ce in ce mai mare. Desi in ziua de azi e greu sa fii un copil cuminte, vad ca te-ai straduit foarte tare si apreciez acest lucru! Acesta este motivul pentru care iti vom aduce “cadoul”. Asa ca, incearca sa fii cat de bun poti pana la Craciun!
 De vreme ce nu am timp sa-i scriu fiecarui copilas de pe lista mea, te rog aminteste-i tu “prietenei/prietenului” sa fie cuminte si sa asculte de parinti.
In curand imi voi incepe marea calatorie in “orasul”. Sunt foarte bucuros si la fel de nerabdator ca si tine sa-mi incep aventura prin casele copiilor din jurul intregii lumi.
Dar am o rugaminte:  inainte sa te culci, pregateste si lasa la intrare  un castronel cu apa proaspata, caci renii mei vor fi tare insetati.  Mosul va veni la tine!

Craciun fericit, dragul meu / draga mea “Nume”!


Textul de mai sus este doar un exemplu. Cuvintele scrise cu ROSU vor fi inlocuite cu datele fiecarui copil, date pe care parintii le furnizeaza in formularul de comanda