Modelul 3

Draga “Nume”,

Rudolph doar ce mi-a soptit la ureche ca sania este aproape gata pentru plecare. Este atat de nerabdator sa zburam cu ea si sa vizitam casele copiilor cuminti din “orasul”! Spiridusii sunt foarte ocupati sa puna arcurile si panglicile in ultimele cadouri.
Mi-am luat un minut sa-ti scriu ca sunt foarte incantat de lucrurile bune pe care le-am auzit despre tine. Vad ca ai fost un/o “baiat/fetita” foarte cuminte anul acesta.
Planuiesc impreuna cu renii sa ajung la tine acasa, imediat dupa miezul noptii, pentru a-ti aduce “cadoul” . Te rog sa fii in pat devreme in Seara de Ajun, deoarece ziua dinaintea Craciunului te va obosi foarte tare. De vreme ce nu am timp sa-i scriu fiecarui copilas de pe lista mea, te rog aminteste-i tu “prietenei/prietenului” sa fie cuminte si sa asculte de parinti.
Ei, doamna Craciun ma cheama la cina, asa ca trebuie sa plec. Fii in continuare acelasi “baiat/fetita” cuminte despre care am auzit! Sarbatori fericite intregii tale familii !

Craciun fericit, dragul meu / draga mea “Nume”!


Textul de mai sus este doar un exemplu. Cuvintele scrise cu ROSU vor fi inlocuite cu datele fiecarui copil, date pe care parintii le furnizeaza in formularul de comanda